Lichidatorul judiciar se chinuie să vândă bunurile firmei fostului preşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu

by Redactia
15 views

Lichidatorul judiciar al Avi Food INC SRL, deținută de fostul șef al Agenției Fondului pentru Mediu, Adrian Gearâp, organizația o nouă serie de licitații publice pentru vânzarea bunurilor firmei aflate în faliment. Prețul de pornire al acestora a fost drastic redus, după ce, în urma mai multor ședințe anterioare, nu s-au găsit cumpărători.

Maestro SPRL, lichidator judiciar al Avi Food INC SRL, organizează licitaţie publică în fiecare zi de joi începând cu data de 13 iunie 2024 ora 12:00, la sediul din Constanţa, strada Dr. Aristide Caratzalli, la numărul nr. 24, pentru bunurile din patrimoniul firmei aflate în faliment.

Vor fi scoase la mezat echipamente tehnologice, de tip imobilizări corporale, a căror valoare totală este de 52.456 de lei, preţuri fără TVA. Precizăm că au mai existat tentative de a vinde aceste bunuri, însă până în prezent nu au fost găsiți cumpărători, deși prețul lor a fost redus, inițial valoarea acestora fiind estimată la suma de 61.199 de lei.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More