Lista neagră a ANAF. TOPUL datornicilor la stat din domeniul feroviar

by Redactia
13 views

Lista neagră a ANAF cuprinde nume sonore din domeniul feroviar. În afară de CFR Marfă, societate de stat al cărei ”patron” este în momentul de față vicepremierul Sorin Grindeanu, pe lista rușinii se regăsesc și societăți private din domeniu.

Pe lista neagră a Autorității Naționale de Administrare Fiscală, mai exact lista societăților cu obligații fiscale restante la data de 31 decembrie 2022, figurează nu mai puțin de 35.417 persoane juridice. Club Feroviar le-a selectat pe cele care au legătură cu transportul pe calea ferată.

Lista neagră a ANAF. O societate de stat și șapte private

Datornicii la bugetul statului, bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetul de șomaj și bugetul de sănătate sunt prezentați în tabelul de mai jos, întocmit de Club Feroviar pe baza datelor oficiale ale ANAF. Ordinea este descrescătoare, în funcție de datoria înregistrată la bugetul statului, în lei.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More