Mai multe terenuri ale Munca Ovidiu SA, scoase la licitație de lichidatorul judiciar (DOCUMENT)

by Redactia
11 views
  • Lichidatorul judiciar Spectrum Insolvency I.P.U.R.L. scoate la licitație mai multe bunuri din patrimoniul Munca Ovidiu SA.
  • Licitațiile au loc în fiecare zi de miercuri, de la ora 15.00, la sediul lichidatorului judiciar din strada Aristide Karatzali nr. 21, etaj 2 din municipiul Constanța.
  • Regulamentul de vânzare este în valoare de 700 lei plus TVA.
  • Participanții la această licitație vor achita o taxă de participare de 300 lei plus TVA, iar garanția de participare reprezintă 20% din prețul bunului.

Mai multe bunuri imobile ale Munca Ovidiu SA, deținută de Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (A.A.A.S), Agenția Domeniilor Statului și SIF Transilvania SA, intrată în faliment în anul 2005, au fost scoase la licitație publică cu strigare.
 
Lichidatorul judiciar, Spectrum Insolvency I.P.U.R.L., organizează licitație pentru valorificarea unor terenuri din patrimoniul Munca Ovidiu SA. Licitațiile au loc în fiecare zi de miercuri, de la ora 15.00, la sediul lichidatorului judiciar din strada Aristide Karatzali nr. 21, etaj 2 din municipiul Constanța.
 
Lichidatorul judiciar al Munca Ovidiu SA vinde la licitație publică cu strigare mai multe bunuri imobile care au aparținut societății. Vorbim despre terenuri cu o suprafață de 58.642 mp.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More