MARE CONSTRUCTOR, INTRAT IN INSOLVENTA DIN CAUZA PRETURILOR NEACTUALIZATE ALE CONTRACTELOR CU BENEFICIARII DIN RETAIL SI DEZVOLTATORII IMOBILIAR

by Redactia
102 views

O mare firmă de construcții, care în urmă cu doi ani avea peste 240 de angajați, a intrat în procedura de insolvență, potrivit deciziei Tribunalului București.

Una dintre principalele cauze care au condus la declinul economic al societăţii, după cum afirmă avocații firmei, o reprezintă prețurile forfetare din contractele încheiate cu beneficiarii din retail și dezvoltatorii imobiliari, în condițiile volatilității prețurilor pe piaţa materialelor de construcţii.

În plus, documentaţiile de proiectare și execuţie incomplete prezentate de beneficiari cu avut implicaţii majore în menţinerea graficelor de execuţie.

Constructorul bucureștean Petcu Construct SRL, intrat în insolvență, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 84,68 milioane lei (-19% față de 2023) cu un număr mediu de 177 de angajați (-27%). Pierderea raportată a fost de circa 12,12 milioane lei.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More