Măsuri urgente în falimentul Euroins: Asigurătorii RCA vor plăti o contribuție specială / Statul va garanta împrumuturile FGA – proiect

by Redactia
14 views

​În timp ce Guvernul vrea să plafoneze prețurile RCA, Parlamentul vrea să schimbe rapid legislația pentru a atrage bani la Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA) care are de plătit sute de milioane de euro după două falimente majore în 2 ani: City Insurance și Euroins, firme cu milioane de clienți RCA.

  • UPDATE (marți 14:50) Deputatul Iulius Firczak pentru HotNews.ro: „Proiectul de lege a trecut și de Comisia de politică economică din Camera Deputaților, fără modificări la amendamentele admise deja în Comisia de Buget Finanțe, și va merge la vot în Plenul Camerei Deputaților, for decizional”.

Falimentul demarat în acest an la Euroins, asigurător cu aproape 2,8 milioane de asigurați RCA, pune la grea încercare Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA) care oricum avea de gestionat plata despăgubirilor pentru păgubiții City Insurance, alt fost lider RCA intrat în faliment anul trecut.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More