MG Activ Insolvency SPRL, licitație publică pentru vânzarea unor bunuri deținute de Ideea Contrast SRL

by Redactia
17 views
  • Următoarea licitatie se va desfasura in data de 06.06.2024, iar dacă bunurile nu se vor adjudeca, licitaţiile vor continua saptamânal, într-o zi de joi orele 16.00 (cu exceptii) la sediul administratorului judiciar din Str. Timisanei nr. 34, et. 2, Constanta, până la adjudecare.

MG Activ Insolvency SPRL, în calitate de administrator judiciar al SC Ideea Contrast SRL (aflată în insolvență), vinde prin licitație publică cu strigare, următoarele bunuri imobile:
 
-Proprietate imobiliară situată în localitatea Sinoie, Comuna Mihai Viteazu, judet Constanta, compusă din:

-Constructie C1 -Locuinta tip P+M + Teren în suprafață de 1.900 mp – prețul de pornire fiind de 12.670,20 euro exclusiv TVA;
 
-Teren intravilan în suprafață de 2.832 mp situat în localitatea Sinoie, Comuna Mihai Viteazu, judet Constanta – pretul de pornire fiind de 4.854 euro exclusiv TVA.

Următoarea licitatie se va desfasura in data de 06.06.2024, iar dacă bunurile nu se vor adjudeca, licitaţiile vor continua saptamânal, într-o zi de joi orele 16.00 (cu exceptii) la sediul administratorului judiciar din Str. Timisanei nr. 34, et. 2, Constanta, până la adjudecare.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More