Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, admite că zborurile Tarom sunt scumpe și proaste

by Redactia
11 views

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a vorbit despre problemele operatorul naţional de transport aerian Tarom și a admis că preţurile călătoriilor sunt mari iar „condiţiile, de multe ori, nu reflectă aceste preţuri” și faptul că numărul angajaților e dublu decât necesar.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, declară că operatorul naţional de transport aerian Tarom nu va intra în faliment. El a spus că este nevoie de „îndrăzneala” de a lua anumite decizii pentru a redresa compania, făcând referire la numărul de angajaţi care estre dublu faţă de cât ar trebui să fie, informează News.ro.

Întrebat dacă Tarom va intra în faliment, ministrul Transporturilor a răspuns negativ. „Zilele acestea am primit ultimul agreement de la Comisie pentru acel ajutor de la Comisia Europeană. Eu cred că am intrat pe linie dreaptă şi o să-l primim. În niciun caz nu intră în faliment”, a afirmat Sorin Grindeanu.

Read More.

 

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More