Monaco Land, unul dintre cei mai mari distribuitori de alimente și băuturi din judeţ, şi-a cerut insolvenţa

by Redactia
39 views

Fostă Queen Monaco, firma nu mai are niciun angajat, deşi a primit bani europeni pentru menţinerea locurilor de muncă!

În urmă cu câţiva ani, înregistra afaceri anuale de peste 80 milioane lei, profituri de 400.000 lei şi număra în jur de 25 de angajaţi. Astăzi, firma nu mai are niciun angajat, terminând anul trecut pe pierdere. Este vorba despre unul dintre cei mai importanţi distribuitori argeşeni având ca obiect de activitate comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun, Monaco Land SRL, firmă înfiinţată în 2011 sub numele New System Tobacco SRL şi redenumită ulterior Queen Monaco Network Distribution SRL.

Săptămâna trecută, firma şi-a cerut insolvenţa, deschizând în acest sens un proces pe rolul Tribunalului Specializat Argeş. Acţiunea vine la scurt timp după ce Monaco Land SRL a dat în judecată Direcția Regională Antifraudă Fiscală Alexandria, cerând în instanţă anularea unei amenzi primite de la inspectorii antifraudă, într-un proces care se judecă la Judecătoria Alexandria.

Read More.

 

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More