Nepotul șefului ISU, suspendat după tragedia de la Colectiv, rămâne fără un teren pe litoral!

by Redactia
7 views

Mai multe bunuri imobile ale Detect System Solution SRL, o firmă din Călărași care a intrat în faliment în 2021 și care a avut legături cu tragedia de la Colectiv, au fost scoase la licitație. Este vorba despre mai multe terenuri intravilane arabile, printre care și unul cu o suprafață de 494 de mp, situate în Vama Veche. Patron este nepotul unuia din șefii ISU suspendați după tragedie, pentru că ar fi trebuit să știe de existența clubului și de ce se întâmplă acolo. Inițial, în firmă apărea asociat și sora șefului ISU, dar s-a retras ulterior.

Lichidatorii judiciari ai societății Detect System Solution SRL, din Călărași, organizează o procedură de licitație publică în cursul zilei de luni, 12 iunie a.c., în vederea vânzării mai multor bunuri ale firmei. Este vorba despre mai multe terenuri intravilane arabile, printre care și unul cu o suprafață de 494 și drum de acces, situate în localitatea Vama Veche. Prețul de pornire al acestui imobil este de 93.954 de lei. 

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More