Noi turbulențe pe piețele financiare: Acțiunile First Republic s-au prăbușit marți cu 49%, după o retragere masivă de depozite

by Redactia
15 views

Acțiunile băncii americane First Republic Bank s-au prăbușit ieri cu 49% pe Wall Street după o retragere masivă de depozite, scrie Lefigaro.fr. Investitorii sunt îngrijorați de viitorul companiei, deoarece clienții săi au retras peste 100 de miliarde de dolari în numerar.

Banca americană First Republic s-a prăbușit marți pe Wall Street, investitorii fiind îngrijorați de viitorul companiei, deoarece clienții săi au retras depozite de peste 100 de miliarde de dolari în primul trimestru.
Acțiunile au încheiat ziua de marți în scădere cu 49% la bursa din New York, după ce au fost suspendate de mai multe ori în timpul ședinței, în urma publicării rezultatelor sale financiare luni seară.

Evoluția acțiunilor acestei bănci a stârnit temeri că ar putea fi a treia bancă care să dea faliment după prăbușirea Silicon Valley Bank și Signature Bank.

Read More.  

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More