Notificarea privind deschiderea procedurii de insolvență a Șantierului Mangalia SA, publicată în BPI!

by Redactia
10 views
  • Paul Dieter Cîrlănaru, CEO CITR  – „În acest proiect complex vom contribui cu tot know how-ul echipei CITR acumulat pe parcursul a peste 22 de ani în gestionarea unor restructurări prin procedura insolvenței cu impact major în economia noastră. În următoarea perioadă echipa CITR va analiza activitatea companiei pentru a înțelege în profunzime businessul și pentru a identifica condițiile in care este posibila redresarea. Ne propunem să asigurăm cât mai multă stabilitate și claritate tuturor celor implicați. Așa cum v-am obișnuit, vom asigura transparența întregului proces”.  

  
Tribunalul Constanța a decis ca SC Damen Shipyards Mangalia SA (Șantierul Mangalia) să intre în insolvență! Decizia a fost luată în dosarul 3753/118/2024, prin încheiere de şedinţă (secretă) nr. 274/2024, din 19.06.2024. 
 
În continuare, instanța a fixat termenul limită pentru înregistrarea cererilor de admitere a creanţelor asupra averii debitorului la data de 02.08.2024 și stabileşte termenul de verificare a creanţelor, de întocmire si publicare în BPI a tabelului preliminar de creanţe la 22.08.2024.
 
De asemenea, Tribunalul Constanța a stabilit termenul de definitivare a tabelului creanţelor la data de 16.09.2024 și a fixat data primei şedinţe a adunării creditorilor la data de 27.08.2024, ora 12, la sediul administratorului judiciar și a dispus convocarea creditorilor.
 
Tribunalul Constanța a desemnat, în mod provizoriu, în calitate de administrator judiciar pe CITR SPRL.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More