Se cere insolvența GSP Offshore SRL! Tribunalul Constanța amână cauza pentru o eventuală solutionare pe cale amiabilă

by Redactia
85 views
  • Gsp Offshore SRL se ocupă de activități de servicii anexe extractiei petrolului brut și gazelor naturale, iar ca acționar apar Gsp Offshore BV, cu 99.9%, și GVC Investment B.V., cu 0.1%, din Țările De Jos.
  • Ca administrator apare Comănescu Gabriel Valentin, ocupant al locului 31 în topul Capital, cu o avere estimată la 220-280 milioane de euro, cu afaceri în exploatarea de petrol.
  • Comănescu Gabriel Valentin este proprietarul Grup Servicii Petroliere (GSP Offshore), urmând să fie și parte din proiectul BLOW (Black Sea Floating Offshore Wind), finanțat de UE, prin care o companie franceză va dezvolta prima turbină eoliană plutitoare din Marea Neagră, care va fi produsă de GSP.

 
Tribunalul Constanța a fixat un nou termen – al doilea – în dosarul în care se solicită insolvența GSP Offshore SRL! Conform portalului instanțelor de judecată, cauza a fost amânată pentru data de 27 februarie 2024, pentru a se încerca solutionarea pe cale amiabilă.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More