O explicație a scumpirilor RCA. Cel mai mare asigurator, aproape de faliment. Ce spune Euroins

by Redactia
28 views

După jaful dat de compania City Insurance care a costat statul român la final aproape 2 miliarde de euro, se pare că bulgarii de la Euroins sunt pe cale să îi urmeze. Momentan, această companie acuză statul român că îi pune bețe în roate. Cert este că șoferii trebuie să suporte o nouă rundă de scumpiri cu aproape 40%.

Acționarul principal al Euroins a declarat că suspectează că statul român vrea să preia administrarea companiei, statul urmând să fie „un administrator de rea credință”.  Hristov a invocat un raport al ASF, care semnalează mari probleme de solvabilitate. Assen Hristov a și dezvăluit suma reclamată de ASF, spunând însă că deficitul de solvabilitate e numai invenția autorității. „E impresia că acestei companii i-ar putea lipsi aproximativ 400 de milioane de euro”, a spus patronul Euroins, notează Liberatea.ro.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More