O firmă celebră din Constanța a intrat în faliment din cauza datoriilor la bancă

by Redactia
15 views

Una dintre cele mai cunoscute firme de distribuție din Constanța, cu mii de contracte primite de la stat, a intrat în insolvență din cauza unei datorii pe care care nu a mai putut s-o achite la bancă. Societatea care, în vremurile de glorie, avea afaceri și de 10 milioane de euro pe an a ajuns acum pe zero, pentru prima dată în istoria sa.

Ned Com SRL este una dintre cele mai cunoscute firme de distribuție din Constanța, celebră pentru miile de contracte primite de la stat, în valoare de zeci de milioane de euro. Din motive neclare, afacerile s-au prăbușit în ultimii ani- de la un business care ajungea la 42 milioane lei în 2015, la circa 10 milioane lei în 2022. Tribunalul Constanța a dispus pe 24 aprilie 2023 deschiderea procedurii generale a insolvenței împotriva debitoarei Ned Com SRL și desemnarea provizorie în calitate de administrator judiciar a Gedex IPURL, cu un onorariu fix de 7.000 lei, plus 10% din valoarea bunurilor recuperate.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More