O meserie practicată de zeci de mii de români, cu milioane de clienți, e în pericol. Liderii brokerajului în asigurări: Am ajuns la fundul sacului. Vom mai avea ieșiri multe din piață

by Redactia
11 views

Piața brokerajului în asigurări a ajuns la limita puterilor, în contextul limitării de peste un an a comisionului încasat pentru RCA, sunt de acord liderii din domeniu, prezenți la Forumul Internațional de Asigurare și Reasigurare (FIAR), organizat e XPrimm.

Economica anticipa încă de acum câteva luni că numărul ieșirilor din piață va continua să crească, pe fondul creșterii fraudelor și a limitării prin lege a comisioanelor.

” Peste 4-5 ani vom avea o altă plafonare. Cu siguranță vom repeta greșelile. Nu știu dacă este deocamdat[ o catastrofă. Vom avea ieșiri multe din piață, în funcție de cât ține plafonarea. Vom relua activitatea la un moment dat, dar, din păcate, gradual, iar clientul va suferi din acest motiv, pentru că primește mai puține explicații, are mai puține opțiuni. „, spune Viorel Vasile, președintele și fondatorul Safety Broker, cel mai mare jucător local din domeniu.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More