O subsidiară a Gazprom din România, care își desfășoară activitatea în Portul Constanța, și-a cerut falimentul

by Redactia
16 views

Societatea Balkan Marine Bunker Assets SRL, una dintre cele mai mari companii rusești din România, care își desfășoară activitatea în Portul Constanța, a înregistrat o nouă solicitare de intrare în faliment, după ce pe 15 februarie a.c. o altă cerere îi fusese respinsă, ca neîntemeiată, de Tribunalul Constanța. Pe 25 martie a.c., societatea a înregistrat un nou dosar, însă instanța nu a stabilit un termen de judecată.

Societatea Balkan Marine Bunker Assets SRL a înregistrat pe 25 martie 2024 un dosar la Tribunalul Constanța prin care își cere falimentul, în calitate de debitor. Instanța nu a stabilit încă un termen de judecată. Compania Balkan Marine Bunker Assets SRL a luat ființă ca urmare a divizării parțiale a Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA, în anul 2021. Divizarea și transferul de active și părți sociale au fost finalizate în iulie 2021. Ulterior, printr-o operațiune care s-a derulat în perioada 15 noiembrie 2021 – 11 februarie 2022, Gazpromneft Marine Bunker LLC și GPN – Proiect LTD au vândut părțile sociale ale noii companii Balkan Marine Bunker Assets SRL către o altă societate a Gazpromneft din Rusia, GPN Foreign Assets Management LLC. 

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More