Ora de Risc la RFI Romania: Faliment sau restructurare?

by Redactia
18 views

In ultimii ani, piata asigurarilor din Romania s-a confruntat cu cateva falimente ale unor companii axate pe RCA: Astra, Carpatica, City Insurance si Euroins. Daca se puteau evita aceste falimente … este greu de spus. Ce este insa cert, este ca o strategie de restructurare ar putea fi cheia pentru revenirea din dificultate. De ce vorbim in Romania mai mult despre cazuri de faliment sau de lichidare si nu de restructurari? Aflam din emisiunea Ora de Risc de marti, 26 septembrie, ora 17.30, difuzata de RFI Romania.

Falimentul Euroins a zguduit piata RCA din Romania, insa specialistii spun ca ar putea exista si parti bune. Ei evalueaza ca piata se afla acum intr-un moment de reasezare sau de restart si ca ne indreptam spre o relativa normalitate. Insa, in ultimii ani, piata romaneasca a pierdut mai multi asiguratori RCA mari, motiv pentru care ne intrebam care sunt concluziile posibile si ce putem face in viitor ca sa le prevenim?

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More