ORAȘELE DIN CARE ROMÂNII FUG FĂRĂ SĂ SE UITE ÎNAPOI. CARE SUNT CAUZELE FENOMENULUI CARE DEVINE TOT MAI ÎNGRIJORĂTOR

by Redactia
34 views

Te-ai întrebat vreodată care este cel mai sărac oraș din România? Ei bine, există o anumită zonă în care locuitorii au o situație financiară extrem de precară, iar localitatea este la un pas de faliment și a rămas aproape pustie.

A fi sărac în România pare ceva firesc, atât pentru oameni, cât și pentru localități. Sărăcia domină în cele mai mici orașe, iar asta se poate observa cu ochiul liber, fără a mai fi necesare studii care să dovedească acest lucru.

Topul celor mai sărace orașe din România

În topul celor mai sărace orașe din România se regăsesc: Botoșani, Vaslui, Giurgiu și Călărași, urmate de Piatra-Neamț, Suceava, Focșani, Roman, Buzău, Slobozia, Slatina, Alexandria și Drobeta-Turnu Severin. Principalele cauze ale sărăciei din aceste zone sunt infrastructura deficitară, în toate domeniile, restructurarea industrială, îmbătrânirea demografică și depopularea.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More