Oscar, unul din cele mai cunoscute restaurante din Iași, a cerut insolvența. Fiscul a pus sechestru

by Redactia
39 views

Oscar, unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Iași, este în dificultate și a cerut în instanță deschiderea procedurii de insolvență.

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Iași (AJFPI) a pus sechestru la începutul lunii aprilie pe aparatura din bucătăria restaurantului și pe un autoturism, pentru a se asigura că poate recupera suma de 1.020.357 lei ce reprezintă obligațiile fiscale neachitate de SC Oscar Eigo Food SRL. Administratorii cunoscutului business din HoReCa ieșeană au căutat o altă soluție în instanță la finalul anului trecut, încercând să evite insolvența, dar judecătorii le-au respins cererea.

Locul 11 ca cifră de afaceri în Iași

38 de obiecte din patrimoniul societății au fost cuprinse în procesul verbal adiţional la sechestrul instituit de Agenția Județeană a Finanțelor Publice Iași pe bunurile restaurantului. Între acestea se numără un autoturism Skoda, dar și vitrină sushi, banc de lucru pentru pizza, mai multe cuptoare electrice, frigidere, friteuze, grătare, dar și laptopuri, aragaze sau mașini de spălat vase.

Și asta în condițiile în care în 2022 Oscar era pe locul 11 după cifra de afaceri realizată de restaurantele din județul Iași, cu vânzări totale declarate de 16,2 milioane de lei (în creștere cu 37% față de anul anterior) și cu profit de aproape patru milioane de lei (+21% față de 2021). Iar restaurantul aflat pe locul 10 în topul Trip Advisor (din 190 de restaurante din Iași) nu a dus lipsă de clienți nici în 2023.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More