Păgubiții City Insurance şi Euroins încă așteaptă să își primească banii

by Redactia
11 views

Probleme mari cu despăgubirile acordate din Fondul de garantare a asigurărilor. S-au achitat aproape 2 miliarde de lei celor păgubiți de falimentul City Insurance şi Euroins. Dar nu au fost procesate nici măcar jumătate din cererile depuse. Păgubiţii sunt foarte nemulţumiţi pentru că statul întârzie să le dea banii, deşi au trecut aproape 2 ani de la falimentul City şi aproape un an de la falimentul Euroins.

Ovidiu Mitrache din București a avut un eveniment rutier în 2021. La o trecere la nivel cu calea ferată, un șofer a dat înapoi fără să se asigure și i-a distrus bara din față, farurile și radiatorul. Șoferul vinovat avea polița Euroins, iar compania i-a respins dosarul de daună. Și-a reparat mașina pe banii lui și dat compania în judecată. A câștigat definitv cu o zi îaninte ca Euroins să dea faliment. Singura soluție a fost să își depună cererea de plată la Fondul de Garantare a Asiguraților. Pe 22 mai anul trecut. Nici acum nu a primit banii.

Dragoș Milescu este un alt păgubit Euroins. Și el așteaptă de aproape un an să își recupereze banii.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More