Patronii de la Metchim Trade, dați în judecată pentru falimentarea unei firme

by Redactia
29 views

Oamenii de afaceri turci care dețin cunoscutul trader constănțean de cereale Metchim Trade au fost dați în judecată de lichidatorul judiciar al altei firme de-a lor, acuzată de fraude de milioane, intrată între timp în faliment.

Salina 2000 SPRL a înregistrat pe 5 mai 2023 un dosar la Tribunalul Constanța prin care cere, în calitate de lichidator judiciar al Odeea Internațional SRL, antrenarea răspunderii pentru pârâții Ozdinc Halil și Kiray Halil. Instanța nu stabilit încă un prim termen de judecată.

Odeea Internațional SRL are ca domeniu de activitate tăierea și rindeluirea lemnului și a fost acuzată că a țepuit un partener de afaceri cu 4 milioane lei. Firma apare, de altfel, ca debitoare în 15 spețe înregistrate oficial. Odeea Internațional a raportat pentru 2022 afaceri de 25,6 milioane lei și pierderi de peste 5,7 milioane lei, cu un singur angajat, precum și datorii de 5,8 milioane lei.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More