Pintilie: „Pantazi a cumpărat prin interpuși terenuri și spații comerciale, de la firme intrate în faliment”! Ce insule și-a cumpărat fostul edil șef! Pantazi: „Pintilie este pe locul doi în sondaje și de asta mă denigrează”

by Redactia
23 views

Actualul primar Marius Pintilie a lansat la începutul acestei săptămâni o serie de acuze foarte dure la adresa fostului primar Dumitru Pantazi. Într-o conferință de presă organizată luni, la sediul PNL, Pintilie a declarat că după ce a văzut el în Primărie în ultimii trei ani de zile, fostul primar Dumitru Pantazi nu și-a urmărit decât interesul propriu de a-și mări „averea”.

Mai exact, liberalul îl acuză pe Pantazi că în timpul mandatului său de primar a cumpărat prin interpuși terenuri și spații comerciale de la societăți care erau în procedură de faliment și în care municipalitatea era înscrisă la masa credală. Pintilie a exemplificat și a indicat societățile Legume S.A. și Constructorul S.A.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More