Planul de restructurare a CE Oltenia, temă sensibilă pentru ministrul Energiei. Întrebările deputatului Weber, fără răspuns!

by Redactia
4 views

În timp ce se laudă că a salvat de la faliment CEO, ministrul Energiei nu spune absolut nimic despre Planul de restructurare al companiei energetice. Mai mult, ultimele două întrebări pe tema renegocierii Planului de restructurare a CEO, care i-au fost adresate de deputatul Mihai Weber, au rămas fără răspuns, iar termenele până la care reprezentanții Ministerului Energiei trebuiau să răspundă au fost cu mult depășite. Practic, Virgil Popescu nu-i ia în calcul pe partenerii de guvernare de la PSD, în contextul în care refuză să abordeze un subiect atât de sensibil precum cel al închiderii capacităților energetice și miniere din Gorj.

După ce la ultimele patru întrebări pe tema Planului de restructurare a Complexului Energetic Oltenia adresate de către deputatul Mihai Weber Ministerul Energiei a răspuns că nu intenționează să demareze discuții/negocieri pentru prelungirea termenului de implementare a acestuia, pentru că ,,perioada de restructurare ar trebui să fie cât mai scurtă posibil”, iar ,,Planul de restructurare revizuit cuprinde perioada 2021 -2026”, la ultimele două întrebări privind renegocierea acestora, ministerul de resort nu a mai răspuns.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More