Prima reacție a lui Gigi Becali după ce a aflat din ProSport că au trecut exact 20 de ani de când a preluat Steaua: „Era faliment, dacă nu eram eu!”. Care crede că sunt momentele istorice pe care le-a bifat ca patron al roș-albaștrilor

by Redactia
2 views

ProSport a scris, în urmă cu o zi, că s-au împlinit 20 de ani de când Gigi Becali a cumpărat Steaua de la Viorel Păunescu. Între timp, după nenumărate procese, echipa lui Gigi Becali a devenit FCSB, dar continuă să activeze în prima ligă a României.

Patronul clubului FCSB se laudă cu performanțele realizate în acești 20 de ani și a făcut referire la transferul lui Dennis Man la Parma, în schimbul căruia a obținut 11 milioane de euro, dar și la calificarea în semifinalele Cupei UEFA.

„Nu vreau să mă cert cu nimeni. Tu ai fost cu mine, tu ştii toate etapele, când am dat milioane de euro, ştii tot ce s-a întâmplat. Asociaţia lui Păunescu, de la care am preluat eu, avea datorie de 10 milioane de dolari.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More