Primăria Capitalei va plăti datoria curentă către ELCEN până în august

by Redactia
6 views

Nicușor Dan a declarat, în cadrul unei conferințe de presă susținute în Parcul Herăstrău, că datoria curentă a Primăriei Generale față de ELCEN se ridică la 200-250 de milioane de lei. Datoria curentă ar urma să fie plătită treptat până în luna august, conform estimărilor primarului Capitalei. Totuși, primarul a mai spus și că alți 400 de milioane de lei datorie ar putea să rezulte de pe urma auditului.

”Am avut nişte luni dificile, ştiţi că am primit 20% mai puţin decât anul trecut, am avut nişte luni dificile inclusiv mai, în iunie am stat mai bine şi am mai compensat din datoria curentă pe care o avem la ei. Deci pe curent cred că mai sunt undeva la poate între 200-250 de milioane şi ce o să rezulte din audit, probabil că 400 de milioane, de ordinul ăsta de mărime”, a Declarat Nicușor Dan.

Reporterii prezenți la fața locului l-au întrebat pe edilul Nicușor Dan când va lichida Primăria Capitalei datoria către ELCEN. Acesta a spus, printre altele, că în lunile de vară va plăti lunar 80-90 de milioane de lei către Elecen, așa cum se întâmplă din 2021.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More