Primăria Lumina cere insolvența Alboram SRL, firmă controlată de Constructii Hidrotehnice SA, unde acționar este Mihai Lupu, președintele CJ Constanța!

by Redactia
13 views
  • Alboram SRL are sediul social în Lumina, iar asociat unic este Construcții Hidrotehnice SA, firmă cu sediul în Iași.
  • Construcții Hidrotehnice SA, firma care controlează compania Alboram SRL, este o companie la care actualul președinte CJ Constanța, Mihai Lupu, a avut calitatea de președinte al Consiliului de Administrație, dar și director general.
  • În prezent, după cum informează și Registrul Comerțului, acesta fiind consultat la data de 6 februarie 2024, Mihai Lupu este acționar în Construcții Hidrotehnice SA, deținând 42.4482% din acțiuni.
  • Contactat telefonic, președinte CJ Constanța, Mihai Lupu, a precizat că nu mai deține nicio calitate în conducerea companiei Construcții Hidrotehnice SA, de la numirea sa în fruntea Consiliului Județean Constanța.  

 Primăria Lumina, din județul Constanța, unde primar este Dumitru Chiru, solicită intrarea în insolvență a societății comerciale Alboram SRL! Cererea UAT Lumina a fost concretizată sub forma dosarului 736/118/2024.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More