Procesul intentat de un funcționar ANAF, țepuit cu 2.000 de euro de agenția de turism a Sabrinei Nedelcu, bate pasul pe loc: s-a dispus rejudecarea pe fond

by Redactia
7 views

Unul dintre procesele civile deschise de persoanele țepuite de Sabrina Nedelcu, fost consilier județean, prin agenția ei de turism, a ajuns în apel la Tribunal, după ce instanța de fond a respins acțiunea, în urmă cu un an și jumătate. În apel, completul de judecată a decis să trimită cauza înapoi la prima instanță, pentru rejudecare. În acest mod, reclamantul mai are de așteptat mult și bine până își va recupera banii plătiți pentru o excursie pe care nu a mai avut-o.

Năvodăreanca Sabrina Nedelcu, fost consilier județean PSD și fostă iubită a unui alt politician celebru din același partid, pare că a intrat în pământ și nimeni nu mai știe nimic despre ea, de când a dispărut cu banii celor care au cumpărat vacanțe și excursii prin intermediul agenției de turism Princess Travel. De peste trei ani, zeci de persoane tot încearcă să-și recupereze în instanță banii plătiți, în schimbul cărora nu au primit nimic.

Într-unul dintre multele dosare aflate în curs de soluționare, prima instanță, Judecătoria Constanța, a respins acțiunea ca fiind îndreptată împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă, aceasta fiind chiar Sabrina Nedelcu, patroana firmei Princess Active Company SRL. Sentința primei instanțe a fost atacată cu apel, la Tribunal, iar la al șaptelea termen, completul a dispus rejudecarea cauzei pe fond.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More