Producătorul de utilaj petrolier Uztel Ploieşti a cerut deschiderea procedurii de insolvență

by Redactia
70 views

Uztel Ploieşti (UZT), companie specializată în fabricarea utilajelor pentru extracţie şi construcţii, anunță că a cerut deschiderea procedurii de insolvență, la Tribunalul Prahova, potrivit unui document publicat la Bursa de Valori București (BVB).

„Consiliul de Administratie al UZTEL S.A. cu sediul in Ploiesti, str. Mihai Bravu nr. 243, județul Prahova, întrunit în sedință la data de 13.03.2023, în conformitate cu dispozițiile art. 234 alin. (1) lit.o) din Regulamentul A.S.F. nr. 5/2018 privind emitenții de instrumente financiare și operațiuni de piață, informează acționarii și investitorii că a decis depunerea cererii în scopul deschiderii procedurii generale de insolvență, la Tribunalul Prahova, conform prevederilor Legii 85/2014 modificată și actualizată privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență cu declararea intenției de reorganizare a activității UZTEL SA în baza unui plan de reorganizare”, potrivit documentului BVB.

În 2021 compania avea o cifră de afaceri de 38,5 milioane lei, un profit net de 330.324 lei …

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More