Protest la producătorul de tehnică militară CARFIL din Braşov: Măsurile fiscale vor duce la faliment

by Redactia
23 views

Sute de salariaţi ai producătorului de tehnică militară CARFIL din Braşov, care aparţine de Compania Naţională Romarm, au ieşit, miercuri, în faţa sediului societăţii pentru a protesta faţă de prevederile Ordonanţei 296/2023, despre care sindicaliştii spun că „vor avea ca efect falimentul acestei industrii”. Angajaţii din CARFIL spun că au mult de lucru şi cer să li se permită să facă ore suplimentare, pentru a putea onora termenele de livrare, în condiţiile în care fabrica are multe comenzi în această perioadă.

Liderul sindicatului ICA din industria de apărare, Arpad Suba, a declarat pentru News.ro că prin adoptarea aşa-numitei ordonanţe a „austerităţii”, salariaţii din industria de apărare care nu primesc bani de la bugetul de stat nu mai au voie să lucreze ore suplimentare, iar în acest context întreaga industrie de apărare este afectată.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More