Protest spontan la Fabrica de Pulberi din Făgăraș / Oamenii sunt nemulțumiți că directorul va fi înlocuit de o persoană propusă pe criterii politice

by Redactia
19 views

Peste 100 de angajați ai Fabricii de Pulberi de la Făgăraș protestează, la această oră, în fața porții fabricii, anunță Agenția de presă Rador.

Oamenii sunt nemulțumiți de faptul că directorul în funcție va fi înlocuit de un nou șef care, spun ei, nu are cunoștințe în domeniu și ar fi pus în funcție pe criterii politice.

Potrivit salariaților, actuala directoare a fabricii are o experiență de 30 de ani în domeniu și a salvat fabrica de la faliment, însă mandatul ei a expirat la sfârșitul lunii ianuarie.

„O dată, că nu i s-a prelungit acest mandat, dar se încearcă și niște jocuri de a fi numit un cetățean din afara societății, fost conducător al SRI Făgăraș, pensionar. Oamenii sunt nemulțumiți și este a treia oară când ies în curte spontan. În mod normal, conform regulamentelor de funcționare, nu ar trebui să lucreze în fabrică, pentru că o greșeală a unuia e fatală, nu numai pentru el, pentru ceilalți. Cine va veni de afară și nu are cunoștință de cum funcționează fabrica, probabil că îi va fi foarte greu să conducă o astfel de societate, care, încă o dată, nu este o societate care să aibă niște struguri. E industrie chimică, sunt instalații chimice”, a spus președintele Sindicatului Liber Nitramonia-Rompiro, Lucian Cupu.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More