Radu TUDOR, Infinexa Restructuring: Rolul fundamental al practicienilor în insolvență ar trebui să fie acela de a oferi cel mai corect tratament pentru fiecare companie în parte

by Redactia
19 views

Rolul fundamental al practicienilor în insolvență ar trebui să fie acela de a oferi cel mai adecvat tratament pentru fiecare companie în parte, a spus Radu TUDOR, Senior Partner Infinexa Restructuring, la Dezbaterea RESTRUCTURAREA – MĂSURĂ DE PREVENIRE A INSOLVENȚEI, organizată de Financial Intelligence.

În opinia sa, trebuie să avem în vedere realitatea că orice companie, la fel ca orice om, se naște, are un ciclu de viață și la un moment dat dispare: “De foarte multe ori, punem presiune pe noi, în sensul în care încercăm să scoatem dintr-o companie zombie o companie funcțională. Pe când realitatea ne arată că nu asta este soluția, companiile respective pur și simplu, la un moment dat, trebuie să dispară.

Uitându-ne la economie și la faptul că, în ultimii ani, am avut evenimente de tip Black Swan, pe care niciodată nu ne-am fi imaginat că le vom trăi – pandemie, război la la graniță – cred că impactul major pe care putem să îl avem este să oferim companiilor din portofoliul nostru soluțiile adecvate pentru situația în care se află.”

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More