Război între bancheri și rețelele sociale. Twitter-ul a luat foc

by Redactia
23 views

Război între bancheri și rețele sociale, în Statele Unite ale Americii: Se repetă istoria Silicon Valley Bank? Și aceasta a fost totul vine după pusă la îndoială pe Twitter, iar două luni mai târziu banca a falimentat.

Bancherii din America analizează și monitorizează procedurile de urgență în ceea ce privește utilizarea rețelelor sociale. Asta după ce o rulare alimentată de internet a răsturnat Silicon Valley Bank în urmă cu două luni și a stârnit tulburări în industrie. Directorii băncilor elaborează acum programe și planuri pentru a contracara amenințările online, inclusiv zvonuri legate de sănătatea băncilor, care ar putea duce la ieșiri de depozite sau ar putea afecta stocul, potrivit a șapte directori și analiști din industria bancară, scrie Reuters.

 

Eforturile, care nu au fost raportate anterior, subliniază măsurile urgente ale băncilor de a se adapta vremurilor în schimbare, de a împiedica deponenții să declanșeze o fugă bancară.

Băncile se simt puse la zid și expuse de rețelele de socializare

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More