Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit când ar trebui să iasă Dinamo din insolvență: ”Am speranța că se va întâmpla atunci”

by Redactia
9 views

Dinamo a intrat în insolvență la în iunie 2021, cu datorii de 7 milioane de euro, dar, după aprobarea planului de reorganizare, suma a scăzut la 900.000 de euro.

În prima insolvență a clubului, din mandatul lui Ionuț Negoiță, ”câinii roșii” au avut datorii de 17,5 milioane de euro, pe care le-au ”stins” după un an și trei luni.

Administratorul judiciar al celor de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a precizat pentru iAMsport.ro că situația privind ieșirea din insolvență a clubului merge într-o direcție foarte bună și că acest lucru s-ar putea întâmpla în acest an.

Răzvan Zăvăleanu: ”Sper să se întâmple în această vară”

”Lucrurile merg în regulă în ceea ce privește situația cu insolvența. Mai e și acel dosar al domnului Rednic. Eu sunt încrezător că Dinamo va ieși în acest an din insolvență , sper ca undeva în vară să se întâmple lucrul asta”, a precizat Răzvan Zăvăleanu pentru iAMsport.ro.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More