RISC DE ESEC AL INVESTITIILOR PUBLICE SI DE FALIMENT AL CONSTRUCTORILOR

by Redactia
16 views

Întârzierea decontării facturilor emise de constructori pentru lucrările de investiții publice pune în pericol atât finalizarea proiectelor, cât și situația financiară a firmelor respective.

Situația a început să devină gravă mai ales în cazul proiectelor derulate de către orașe și comune, dar sunt și consilii județene care întâmpină probleme în a face plata la timp a lucrărilor.

Toți respondenții unui sondaj inițiat de ARENA Construcțiilor în parteneriat cu Federația Patronatelor Societăților din Construcții au declarat că au înregistrat întârzieri la plata facturilor. Peste 75% dintre aceștia spun că au avut întârzieri la plata facturilor pentru mai mult de o treime dintre contractele de investiții publice, pe care le au în derulare.

Un procent destul de ridicat, peste 18%, spun că nu au primit banii la timp în niciunul dintre contractele pe care le au cu autoritățile publice.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More