S-a inchis definitiv televiziunea unui baron condamnat penal. Postul a emis timp de 22 de ani: „Banul e cel care conteaza si cel care dicteaza”

by Redactia
23 views

Mix TV Brasov, post de televiziune infiintat de fostul sef al CJ Brasov, Aristotel Cancescu (PNL), a fost inchis definitiv dupa ce CNA i-a retras licenta.

Mix TV si-a oprit deja emisia de la 1 aprilie. Inspectorul din zona din partea CNA le-a explicat membrilor ca societatea care opera Mix TV este in insolventa, iar la data de 18 iunie urma ca licenta televiziunii sa expire si nu puteau depune dosarul complet de prelungire, a relatat Pagina de Media.

Onelia Pescaru, o apropiata a lui Cancescu care a condus Mix TV timp de 22 de ani, a:

„Mix TV si- a oprit emisia. Dupa 25 de ani. Pe 1 Aprilie… Si nu a fost o farsa.

A fost un final asteptat, previzibil, prefatat de o agonie trista si urata… Din pacate, trusturile de presa sunt afaceri si, chiar daca la temelia lor se pune atat de mult suflet, banul e cel care conteaza si cel care dicteaza. Noi, jurnalistii, suntem doar cronicarii clipei, pentru ca munca asta este pe cat de grea si frumoasa, pe atat de efemera. Stirea zboara cum s- a terminat de difuzat, emisiunea la fel, pentru ca vin altele si altele si totul este rapid uitat si iute inlocuit. Ca asa e viata.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More