S-a redeschis urmărirea penală într-un dosar de evaziune fiscală cu privire la o firmă din Sângeorz Băi, acum în faliment! Patronul e unul din capii rețelei “Mafia Facturilor”

by Redactia
32 views

Vă mai aduceți aminte de Farkas Janos, “omul de afaceri” care a fost cap de afiș în trei dosare penale din seria “Mafia facturilor”, de care a scăpat după ce a intervenit prescripţia faptelor? Ei bine, procurorii i-au pus iar gând rău și și urmăresc penal o firmă a acestuia prin care s-au scurs câteva milioane de lei către o firmă offshore, care acum nu mai este de găsit. După ce a băgat firma în faliment, lui Farkas i se impută aproape 10 milioane de lei din averea personală.

Dosarul de cercetare penală a fost deschis în 2019 de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița, în urma plângerii depuse de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Direcţia Generală Regională a Finanțelor Publice Cluj-Napoca, Administrația Judeţeană a Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud, în care acuzau  de evaziune fiscală firma Pimp Daddy SRL din Sângeorz Băi, care i-a aparținut lui Farkas Janos.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More