Scandal imobiliar la Alba Iulia, cu implicații financiare de peste 10 milioane de euro. „S-au mutat pereții, s-au schimbat schițele și s-a vândut de opt ori aceeași locuință”Citeşte întreaga ştire: Scandal imobiliar la Alba Iulia, cu implicații financiare de peste 10 milioane de euro. „S-au mutat pereții, s-au schimbat schițele și s-a vândut de opt ori aceeași locuință”

by Redactia
12 views

Două blocuri cu 53 de apartamente și peste 200 de cumpărători. Aceasta este situația complicată a unei afaceri imobiliare derulate în ultimii ani de un fost avocat, la Alba Iulia. Ovidiu Jidveian este acuzat că a vândut de mai multe ori o parte dintre apartamentele pe care le-a construit prin firma sa, iar banii, evaluați la multe milioane de euro, au dispărut. Unele apartamente sau garsoniere au șapte sau opt cumpărători, care s-au trezit că au plătit chiar și sute de mii de euro, fără a mai spera că vor putea să își recupereze vreodată banii integral.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More