Schimbări majore în asigurări, cu impact pentru milioane de români cu RCA, CASCO sau orice alte asigurări. Cazul Euroins a lăsat urme. Explicațiile ASF, care va putea tăia în carne vie!

by Redactia
19 views

La jumătatea lunii ianuarie a acestui an a intrat în vigoare o lege care a trecut mai degrabă neobservată, cel puțin la nivel de discuții publice. Totuși, legea 17/2024, care modifică atât legea 237/2015 privind autorizarea şi supravegherea activităţii de asigurare şi reasigurare cât și alte acte normative cu impact în domeniu, aduce schimbări semnificative, mai ales în ceea ce privește îmbunătățirea capacității autorităților de a interveni timpuriu și eficient acolo unde societățile de asigurare încep să aibă probleme de solvabilitate. Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) va putea lua cu ușurință măsuri radicale, cum ar fi înteruperea subscrierii.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More