SCUMPIRILE RCA. Marcel Ciolacu anunță „un posibil faliment” pe piața RCA, promite „acțiune fermă” și că Guvernul va stabiliza prețurile. Știe liderul PSD ce conține analiza de solvabilitate a Euroins?

by Redactia
42 views

Președintele al Camerei Deputaților și lider PSD, Marcel Ciolacu a declarat miercuri, la Parlament, că e convins că ASF și Guvernul vor acționa ferm, „cum au acționat și la celălalt caz, City Insurance” și că e posibil să stabilizeze prețurile RCA, după declararea unui faliment din piață. Declarația de la Parlament vine după ce ASF a încheiat analiza de solvabilitate a Euroins, liderul pieței RCA, cel care are peste 2,5 milioane de polițe asigurate și peste 500 de milioane de euro încasați în 2022. 

Marcel Ciolacu a fost întrebat miercuri, la Parlament de un jurnalist: „În această nevoie de normalitate, unde se încadrează majorarea cu 40% a polițelor RCA? Au fost publicate ieri”. E vorba despre tarifele de referință, orientative, anunțate de ASF.
Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More