Se cere insolvența Confort Urban SRL, controlată de Consiliul Local Constanța! Newlife Construct SRL cere, în instanță, aproape 80.000 de euro (DOCUMENT)

by Redactia
26 views
  • Confort Urban SRL este controlată de Consiliul Local Municipal Constanța! Firma administrează și menţine sistemul de drumuri publice din municipiul Constanţa.    
  • Newlife Construct SRL ar avea de recuperat de la Confort Urban SRL suma de 400.000 de lei (aproape 80.000 de euro) 

Societatea comercială Newlife Construct SRL, cu sediul pe strada Pinului, din Năvodari, județul Constanța, cere intrarea în insolvență a companiei Confort Urban SRL, controlată de Consiliul Local Municipal Constanța!

Dosarul 800/118/2024 a fost înregistrat pe rolul Secţiei a II-a civilă din Tribunalul Constanța, la data de 7 februarie 2024.

În cauză, potrivit portalului instanțelor de judecată, SC Newlife Construct SRL cu sediul ales la SCA Lițcanu și Gheorghiță are calitatea de creditor iar Confort Urban SRL este debitor.

Primul termen a fost stabilit pentru data de 25 martie 2024.

Potrivit datelor noastre, la mijloc sunt aproape 400.000 de lei, banii reprezentând contravaloarea unor lucrări executate de Newlife Construct în aprilie 2023 – platformă botonată – în curtea Confort Urban, strada Varful cu Dor, din municipiul Constanța.   

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More