Se cere insolvența United For Food & Livestock SRL, din județul Constanța, specializată în activități auxiliare pentru creșterea animalelor!

by Redactia
22 views
  • United For Food & Livestock SRL se ocupă de activități auxiliare pentru creșterea animalelor, are sediul în Dorobanțu, județul Constanța, și este controlată de cetățeanul iordanian Ghousheh Ala Abdelrazzaq Ahmad.
  • Conform Termene.ro, United For Food & Livestock SRL a declarat pentru anul 2022 o cifră de afaceri netă de 141.363.815 de lei (aprox. 28 de milioane de euro).

Pelei Alexandru – Intreprindere Individuală cere intrarea în insolvență a companiei United For Food & Livestock SRL, cu sediul în Dorobanțu, județ Constanța, firmă specializată în activități auxiliare pentru creșterea animalelor. Conform Termene.ro, United For Food & Livestock SRL a declarat pentru anul 2022 o cifră de afaceri netă de 141.363.815 de lei (aprox. 28 de milioane de euro).
 
Cererea Pelei Alexandru – Intreprindere Individuală a fost înregistrată pe rolul Tribunalului Constanțadosar 1761/118/2024 cu obiect „deschiderea procedurii la cererea creditorului“, cauză în care Pelei Alexandru – Intreprindere Individuala cu sediul ales are calitatea de creditor, iar  United For Food & Livestock SRL este debitor.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More