Șeful afacerii Gold Corporation și-a băgat firma de cadastru în faliment cu datorii de milioane euro

by Redactia
27 views

Dragoș Tănase, șeful afacerii Gold Corporation, are o firmă de topometrie, Sc Total Business Land, prin care a primit contracte pe bandă rulantă în programele naționale de cadastrare și sistematizare teritorială. Recent, el și-a băgat firma în faliment și astfel s-a descoperit că are datorii de milioane de euro. În paralel, a fost deschisă o altă societate cu același obiect de activitate și cu nume similar, TOTAL BUSINESS LAND PROIECT SRL, o firmă ”curată” și cu aceeași structură.

În 11 aprilie 2024, SC Total Business Land SRL a făcut o cerere de deschidere a procedurii de insolvență, iar instanța a aprobat-o. În 2023, cifra de afaceri era de 91,9 milioane lei, datoriile de 93,7 milioane lei și 773 de angajați. Asociații firmei sunt: (20%) Tanase Dragos (fostul sef Gold Corporation), (14%) Todor Marius Traian (care ocupa și funcția de administrator), (14%) Gligor Adrian, (14%) Avram Nicolae Horea, (14%) Lorincz Elena Aurelia, (8%) Suciu Nicolae Gruia, (8%) Petrescu George Bogdan și (8%) Marin Cezar Ilie.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More