Șeful Fortress vede un boom al datoriilor în dificultate, în condițiile în care SoftBank vinde firma către Mubadala

by Redactia
8 views

O contracție bruscă a creditelor cauzată de criza bancară și de creșterea ratelor dobânzilor va alimenta un val de neplăți, a declarat Pete Briger, cofondator al Fortress Investment Group, care a fost vândut luni de SoftBank unei ramuri a fondului suveran de investiții din Abu Dhabi și propriilor angajați ai managerului de active.

Într-un interviu acordat Financial Times, Briger a declarat că turbulențele așteptate de pe piață au creat cele mai bune oportunități pentru investitorii de active în dificultate de la criza financiară din 2008. Ca atare, a fost un moment bun pentru angajații Fortress să cumpere firma, care este specializată în datorii în dificultate și alte strategii de investiții bazate pe datorii și care are active de 46 de miliarde de dolari.

“Cantitatea de credit care se află în lume în acest moment scade în fiecare zi … ceea ce face mai greu pentru companii să se împrumute. Sistemul bancar în sine se confruntă, de asemenea, cu o restructurare, deoarece sistemul bancar cu rezerve fracționare nu mai funcționează în forma sa actuală”, a declarat Briger.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More