Sisteme Navale Mangalia SRL, controlată de UTI Grup SRL și de Lord Expert Consult, a intrat în insolvență, la cererea Primăriei Mangalia! (MINUTĂ)

by Redactia
18 views
  • SC Sisteme Navale Mangalia SRL este controlată de UTI Grup SRL și de Lord Expert Consult SRL, din București!

 
Municipiul Mangalia prin Primar a solicitat și obținut intrarea în insolvență a societății Sisteme Navale Mangalia SRL, în lichidare, reprezentată prin lichidator Finconta Consulting SPRL!
 
În dosarul 909/118/2024, Tribunalul Constanța a dispus deschiderea procedurii simplificate a insolvenţei faţă de debitoarea Sisteme Navale Mangalia SRL, în lichidare, reprezentată prin lichidator Finconta Consulting SPRL și a desemnat practicianul în insolvență Spectrum Insolvency IPURL, în calitate de lichidator judiciar provizoriu.
 
Tribunalul a fixat termen de judecată la data de 16 septembrie 2024.
 
Potrivit Termene.ro, SC Sisteme Navale Mangalia SRL a fost fondată în luna octombrie a anului 2008, se ocupă de construcția de nave și structuri plutitoare, are sediul social pe strada George Coșbuc, din Cernavodă, județ Constanța.
 
La acest sediu are punct de lucru UTI Grup SA– punct de lucru Cernavodă
 
Asociații sunt UTI Grup SRL și Lord Expert Consult SRL, din București    
 
UTI Grup SRL mai apare în Livestudies SRL și în UTI Real Estate Development SRL.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More