„Șmecheria” la care au apelat bulgarii de la Eurohold după ce au mutat în Bulgaria banii de la Euroins: au transferat firma de reasigurare în afara grupului

by Redactia
39 views

Bulgarii de la Eurohold, care au deținut în țara noastră compania Euroins România, intrată în faliment anul trecut, au transferat în afara grupului firma EIG Re, entitatea către care societatea românească a transferat anul trecut toate activele sale în baza unui contract de reasigurare.

Libertatea a arătat în decursul unei ample investigații că Euroins a transferat în Bulgaria active în valoare de 1,6 miliarde de lei în februarie 2023, cu puțin timp înainte ca societății să i se ridice licența.

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a retras autorizația Euroins România în data de 17 martie 2023, instituția constatând că aceasta avea un deficit de capital de 2,19 miliarde de lei, echivalentul a 445 milioane de euro.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More