Societatea AFC Dinamo “Badea” intră în faliment

by Redactia
37 views

In ultimele zile, profitând de situația dezastruoasă la nivel sportiv a echipei Dinamo (singura care contează cu adevărat pentru suporterii alb-roșii, evident cea din Liga 1) si simțind ca este rost de scandal, a apărut in media o trompetă care încearcă sa intre in grațiile “incontestabilului” dinamovist Nicolae Badea.

Cu aer misterios si fals profetic, domnul Dănuț Lupu, fost mare fotbalist si actual ex-pușcariaș de drept comun abia eliberat condiționat din închisoare si numit ca manager sportiv al echipei AFC Dinamo-Badea din Liga a IV-a, anunță conform Prosport: “Nicolae Badea îi dă lovitura de grație lui Dinamo din Superliga și o obligă să schimbe stema cu „câinii roșii”! Anunțul lui Dănuț Lupu: „N-o să mai joace cu ea de la anul” si Fanatik: “Se anunță dezastrul pentru Dinamo! „Nu va mai putea folosi stema cu câinii în sezonul viitor, e a domnului Nicolae Badea”.

Ce omite să trâmbițeze multiplul condamnat penal atât prin Romania cat si prin alte țări este situația reala a societății domnului Badea: de 14 ani in insolventa, a primit prin sentința civila 399 din 14 in februarie 2024 o grea lovitura din partea Tribunului București: i s-a respins planul de reorganizare modificat prin care intenționa sa nu plătească circa 9 milioane de euro către creditorii săi, in special către buget – Administrația Finanțelor Publice Sector 1.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More