Sorin Pâslaru, ZF: Când un CEO de companie de asigurări vede zilnic pe telefonul mobil vânzările de poliţe, rezervele, daunele notificate şi daunele plătite, ASF calculează abia după un an coeficienţii de solvabilitate şi lichiditate?

by Redactia
15 views

Pentru cine are răbdare să vadă mai îndeaproape cauzele pentru care companiile de asigurări RCA cad una după alta, se relevă pas cu pas la nivelul ASF un amestec de incompetenţă, teamă, ascundere după norme dar şi pe undeva ochi închişi deliberat, ceea ce va trebui stabilit.

Populată în majoritate cu oameni lipsiţi de studii de specialitate sau fără expertiză în sector – cum să dai aprobări pentru executivi în asigurări care trebuie să certifice vechimea când tu nu ai lucrat o zi în acest sector? – Autoritatea de Supraveghere Financiară şi-a pierdut credibilitatea ca instituţie de supraveghere.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More