SPIT Constanța cere insolvența Balcan Logistic SA! Firma, parte responsabilă civilmente într-un dosar DIICOT cu un presupus prejudiciu de 180 de milioane de euro

by Redactia
21 views
  • Conform portalului instanțelor de judecată, Balcan Logistic SA apare ca parte responsabilă civilmente într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT în care a fost calculat un presupus prejudiciu de aproape 180 de milioane de euro.
  • Așa cum arătam și în edițiile anterioare, după un proces care durat aproape 9 ani judecătorii au încetat procesul penal pornit împotriva inculpaților din dosar ca efect al intervenirii prescripției răspunderii penale.  

Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local (SPITVBL) Constanța solicită intrarea în insolvență a companiei Balcan Logistic SA, specializată în lucrări de construcții a altor proiecte inginerești, cu sediul social în ConstanțaBalcan Logistic SA este controlată de cinci asociați, respectiv: Kadoglou Evangelos, Giuglea Alexandru Lucian, Ivanov Nikolay, Ivanov Stoyan și Manea Ilie Bogdan.   
 
Cerea SPIT Constanța a fost înregistrată pe rolul Tribunalul Constanţa cu numărul unic 1819/118/2024, în materie „Faliment“, cu obiect „deschiderea procedurii la cererea creditorului“.

Read More.
 

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More