SURPRIZĂ Unul dintre cele mai mari agribusiness-uri românești, cu intenții de listare la bursă acum 2 ani, a intrat în insolvență

by Redactia
19 views

Top Seeds, companie antreprenorială românească specializată în furnizarea de soluții integrate în domeniul agricol, care ajunsese la un moment dat la un rulaj anual de peste 300 milioane lei, fondată, controlată și condusă de Daniel Bâja, a intrat în insolvență, însă intenționează să se repună pe picioare printr-un plan de reorganizare, relevă date analizate de Profit.ro.

În urmă cu 2 ani, compania spunea că intenționează să se listeze la Bursa de Valori București (BVB) până la finalul lui 2022.  Era avut în vedere un un plasament privat prin care să atragă capital de circa 10 milioane lei, în vederea extinderii activităților la nivel național.

Top Seeds este activă în distribuția de produse fitosanitare (erbicide, fungicide, insecticide), îngrășăminte chimice și semințe (grâu, porumb, floarea soarelui, rapiță), în distribuția și depozitarea de motorină pentru agricultură, în achiziția de cereale, în producția, procesarea și ambalarea semințelor, precum și în consultanță tehnică agricolă. Acum, compania a intrat în insolvență cu datorii totale recunoscute de peste 145 milioane lei, relevă datele analizate de Profit.ro.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More