Sute de firme străine au ales Bihorul pentru investiții

by Redactia
13 views

Sute de firme străine au ales Bihorul pentru investiții. Aproximativ șase mii de societăți cu capital străin au fost înființate în județul Bihor, în ultimii ani, capitalul subscris depășind câteva miliarde de lei.

Fiind situat la granița cu Ungaria, și având acces la infrastructură, județul Bihor, care este într-o continuă dezvoltare, i-a făcut pe străini să își dorească să investească tot mai mult în partea de Vest a țării. Potrivit raportului transmis de către Oficiul Registrului Comerțului Bihor, la cererea Jurnalului bihorean și Bihon.ro, aflăm că, numărul celor care au decis să investească în județ nu este deloc mic.

Aproape 6.000 de firme străine au sediul în Bihor

Din totalul de peste 22.000 de firme identificate în județ, peste 5.900 de firme sunt înregistrate în străinătate. Dintre acestea, 5.050 sunt în funcțiune, restul fie au activitatea întreruptă temporar, fie sunt în faliment, în dizolvare sau sub incidența Legii nr. 85/2014.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More